sunnuntai 16. joulukuuta 2012

kls. + muuta sälää.

DSC_0027 DSC_0025 DSC_0057 DSC_0069 DSC_0075 DSC_0082 snapshot

Se tunne ku tuut yöllä kahen aikaan kotia, oon niin väsyny ku voi vaa olla ja meet sänkyyn, sulet silmät. Sit alkaa palohälytin piippaamaan, ilmottaa et patterit vähissä. No aattelin antaa sen olla koska en todellakaa jaksanu nousta sängystä/lähtee kävelee ympäri taloo ja ettii mikä palohälytin se on. No heräsimpä sit iha joka ikine kerta sen piipitykseen. Kaheksan aikaan aamulla meni hermot ku se rupes piipittelee melkei minuutin välein... Sit nousin ja etin sen pahkeisen ja vejin katosta irti! Sai rauhassa nukuttuu vielä sen 3h :)!

Hassuinta tässä on se et Sanna ihmetteli aamulla miks tää palohälytin on tässä pöyällä? Se ei ollu kuullu sitä kertaakaan vaikka sillä oli ovikii ihan auki huoneessa ja miula se oli ihan kiinni....:D:D:D mitäs ihmettä?!?!


Tänään käytiin Tiian kaa kattoo kls. :n keikkaa kirkossa ja ah tykkäystykkäystykkäys! Plussana saatiin viel nimmarit ja pien juttutuokio jätkien kanssa !:-------)

Ps. porukat tuli just tallinnasta ja nyt on kaappi on mukavasti täynnä herkkuja ja juoma puolikin näyttää oikeein mukavalta;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti