torstai 10. tammikuuta 2013

KAVERIPOSTAUS!!

JEE, tässä se nyt on! Oon nyt useempana iltana jo tätä väsäilly tällee pikku hiljaa mut tässä se on jee, toivottavasti tyksitte:--)!
Elikkä vuorossa ois kaveripostaus jossa kerron teille miun ykkös kamusta ja sitten niistä läheisimmistä ja rakkaimmista:)! Arkistojen kätköistä kaivoin vähän vanhempaakin kuva matskua:)

Desktop2
No ykköskamuli jos pitää mainita ni kyllä se on tuo Tiia (Tiikka, Tige, Tiikka-style... rakkaalla on monta nimee::))
Tiian kaa ollaan tunnettu nelosluokasta asti ku tiia tuli sillo meijän luokalle. Heti alkuun ei liikuttu samassa porukassa mut hyvä että lopulta löyti oikeen  poppoon;) Meillä on Tiian kaa jatkuvaa piilovittuilua (mut se ei kovin piileskelevää oo vaan aika selvää:D) mut se on semmosta ainaista eikä sitä voi mihinkään ns. "riidaks" laskee. En tiiä mitä tekisin ilman tiiaa:o

Desktop7
Desktop8 Tästä poppoosta kun äsken oli puhe nii se koostui viidestä henkilöstä; Emmi, Nelli, Heikku, Tiia ja meitsi.
Emmin, Nellin ja Heikun kaa on tunnettu jo ala-asteelta sekä päikkäri ajoilta jo! Kylläpä niistäki on jo aikaa:o Ylä-asteenkin meijän poppoo pysy samana mut sitte ysin jälkeen Emmi ja Nelli jatko taikkarin puolelle ja myö muut mentii sitte lyskalle, joten nyt ei nähä enää niin usein:( Mut yritetään aina järjestellä häppeninkejä et voitas nähä porukalla:) 
Heikun kanssa käytiin 2010 vuonna myös tuola Brittein puolella, Brightonissa elelemässä kuukauden verran!:)

Desktop10Mut lyskalle tullessa saihan niitä uusia kavereita joista on sit tullu kans tosi läheisiä!
Ekana voisin mainita Lauran (Larppa, Kärppä). Lauran kaa oltiin jo päikkärissä kavereita ja ala-asteella ekan ja tokan luokan kunnes laura vaihto sitte koulua:( Siihen loppu sit meijänki yhteyden pito ja näi. Mut sit lyskalla ajauduttiin liikkumaan samassa porukassa ja onneks näin kävi! 

Olavinpäivä 29.7

Lyskalta näitä muita ihania on mm. Meeri (Mege, Mamsteri, Mertzi) jonka kanssa käytiin 2012 Weekend Festivaaleilla:) Meeriinki tutustu varmaa jo lukion ykkösellä mut oisko vasta kakkosen lopussa meistä tullu läheisempiä. Sama oli oikeestaa Laurankii kanssa, vaikka oltii jo ennestää tuttuja ei ollu jotenki luontevaa tai en oikei tiiä mikä siinä oli, mut varmaa se ettei liikuttu vielä samassa porukassa.

Myöskin Jenni on näitä uutukaisia kamuja jotka on tullu lukion aikana!

Desktop9

Sitten tähän loppuun Laura ja Iina. Iina on varmaa semmonen kenen kaa oon tuntenu kaikkein pisimpään. Jo ennen päikkäriä oltiin samassa päivähoidossa (josta mie en muista paljoo paskaakaa ja ketään ja iina muistaa kaiken ööh?:D) Mie muistan sen päivän niin hyvin ku tutustuin Lauraan:D! Oltiin taksilla menossa koulusta kotiin (mie olin kakkosella ja laura ykkösellä) ja se oli semmonen perus pikkulasten tutustuminen "Moi, kuka sie oot? Missä sie asut? Okei, tuu tänää meille!" Satuttiin asumaan lähekkäin ni siitä se sitte lähti:D Lauralle ja Iinalle pystyy oikeestaa puhumaan ihan mistä vaan ja millo vaan, meillä on jotenki aika samanlainen huumori tai jotain koska tullaan ihan sairaan hvyin toimeen:D

Mut tässä oli muutamat miun kamut!:) Kommentoikaas mitä tykkäsitte!

Nii ja pakko sanoo tähän loppuun et: APUA kattokaa miten paljon tukkaa miula oli vielä 2012 huhtikuussa:o
DSC_0007-1

6 kommenttia:

  1. En voi muuta kun nauraa tuolle heurekan teinipeili kuvalle jossa ollaan vielä ihan pikkusia ja verrata sitä tuohon uuden vuoden irvistys kuvaan... :) Miekin tykkään siusta ihan hirrrrmusesti! ja niin, piilovittuiluhan on oleellinen osa meitä, ois tylsää ilman.. :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään erityisesti teijän Heurekateinipeilistä ja siun viimesen kuvan hiuksista! :D

    VastaaPoista
  3. Voi ei 6: Tätä oli aivan ihana lukea :D Huomaa, että välität kaikista siu kavereista ja nii :) + ihana pörrö vikassa ;)

    VastaaPoista