lauantai 23. helmikuuta 2013

Vain elämää, ei sen enempää

Holá!
Eilen oli tarkotuksena tyttöjen kanssa mennä kiinalaiseen mutta kiinalaiseen päästyä huomattii niitten olevan lomalla koska niillähän oli eilen uus vuos:D:D No sit suunnistettiinki Caperoon:)
Caperosta jatkettiin myöhemmin bostailemaan abcille xd

Abcilla postaillessa heikku ja jenni kertoo kui ne on jo monta päivää miettiny et jos sataa lunta ja auto on parkkikiekko paikalla ni se kiekkohan jää sinne lumen alle piiloon, eikö? Ja ne ei aikois maksaa jos ne sais sillo sakot koska kukaa ei voi todistaa paljon kiekossa on aika. No ei menny ku kaks sekuntia ni mie tokasen et: "ehkä ne vaa pyyhkäsee ne lumet pois siitä tuulilasilta?"
..........siinä pienet naurut ja varmaan koko abcin väen katseet mut eipä mitään!:D Raukat ku oli ihan tosissaan asian kanssa ni kai siinä vähän tyhmä olo tuli:D:D

Täällä sairastellaa koko perheen voimin... Sanna on ollu jo koko viikon sairaslomalla ja nyt sitte alkaa olla nuhaa, yskää, kurkkukipua myös äitillä, iskällä ja miulla...! wupiii....!
Ois nyt ihan kiva olla terveenä ku  kummityttö ja serkkukin tulee huomenna Jyväskylästä.

En muute muista kerroinko jo mut parisen viikkoa taakseppäin ni tilattiin Lauran, Meerin ja Tiian kaa liput Sami Hedbergin & Niko Kivelän Stand Up-showhun!!!!!! Sitä innolla oottaen!!!!!! (to 23.5.13 klo 19)

DSC_0160 DSC_0154

Miusta tuntuu et miula tulee kiire ylppäreihin lukemisessa.... enää kaks viikkooo;o woooooot!?!?!?!

2 kommenttia:

  1. ah capero, parhautta ♥ Siis mitä, kiinalaisilla uus vuos nyt...? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, en oikee oo perillä siitä miks ne juhlii sitä vasta helmikuussa mut nii se vaa on:D:D

      Poista