maanantai 5. elokuuta 2013

Viikonlopun hullut hulinat!

Vauhdikas viikonloppu takana. Paljon kerkes kyllä tapahtuu tuon viikonlopun aikana!

Perjantaina töitten jälkeen suuntasin Emmin kanssa ekaa kertaa elämässäni oopperaan kattomaan Naamiohuvit. Alku oli tosi pitkäveteinen mut loppuakohti se kyllä parani ja tällee jälkikäteen ku aattelee se oli ihan hyvä. Mut en kyllä maksais tommosesta yli satasta missää nimessä (kiitos emmin ilmasten lippujen!) välillä vaa nauratti se ulina:D ei sitä laulamiseks voinu sanoo:D Mut ompahan sekii nytte koettu!:--)

Desktop-001 20130802_232238 Desktop

Lauantaina lähti 5.40 juna Helsinkiin ja klo 11 tapasin yhen au pair perheen Lontoosta, jotka oli just käymässä suomessa (koska perheen äiti suomalainen). Miusta haastattelu meni tosi hyvin! Meilä riitti hyvin juttua ja tykkäsin niistä tosi paljon ja ois kyllä unelma asuu niitten kanssa:) Ja en myöskään usko mokanneenikaan sitä et tuntu et niillekki jäi ihan hyvä fiilis miusta. Mut torstaihin asti ois venattava mikä niitten päätös on koska ne haastattelevat toista tyttöö viel ens viikolla.

Haastattelun jälkeen jäi reilusti aikaa kierrellä kauppoja ja kyllähän sitä tavaraa tarttu mukaan! Laittelen seuraavaan postaukseen ostoksia:)

Desktop3 Desktop13 Desktop14 Desktop15 Desktop16

Sunnuntaina lähinki sitte ajamaan kohti Outokumpua Tiian avuks muuttohommiin!
Homma saatiin hyvin tehtyä ja niin kiva kämppä tuli et täältä löytyy yks kateellinen ihminen joka haluis myös muuttaa.... Mut joo ahkerat muuttajat sai sit kivan palkion Joensuun puolelta; mäkkäristä! mums!

20130804_170112 20130804_181344

Koska en nyt viikonloppuna tarpeeks herkutellu ni jatkan sitä nyt kotona näillä herkuilla!
Desktop2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti