lauantai 25. tammikuuta 2014

1st bday party!Eilen edistyin töitten jälkeen käymään lenkillä (jee). Suunnitelmien mukanen tunnin lenkki venyi kaheks tunniks ku kävelin paluu matkalla vähän harhaan:D Maisemat näyttää toki vähän erilaiselta pimeessä mut rupesin kuitenkin kattomaa et "heeei en kyllä nähny näitä taloja tullessa yms." No hetken pyörittyäni ympyrää lähin kävelee taakseppäin ja huomasinki missä olin lähteny väärään suuntaaan:D Sain myöskin tunnin kavellä sitten sateessa...:D Mut joo sit löysin hyvin takasin ja koska oli perjantai oli "Take away-ilta" ja kotona olikii sitte jo tarjolla intialaista ruokaa. Ihan uus makukokemus miulle mutta tykkäsin!:)
Kävelin Bromleyhin missä oli se valtava Primark ja muita kauppoja. Voisin jatkossakin kävellä sinne ja tulla bussilla pois, tai riippuu paljon on ostoksia kannettavana. Ens viikolla ois sinne kuitenki mentävä ku tarviin collarit ja juoksuhousut, ahistaa olla koko aja farkuissa...:D

Tammikuu

Tänään on juhlittu Raphaelin syntymäpäiviä. Mukavat juhlat oli ja paljon ihania herkkuja joita syödä;)! Enkkua on saanu vääntää melko paljon vieraitten kanssa mikä on tietysti hyvä asia:)

IMG_0174 IMG_0181 Desktop1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti