maanantai 27. tammikuuta 2014

Another shopping day in Bromley

Tän päivän sain vapaapäiväks ku perheen äiti oli kotona, mikä oli tosiaan ihan hyvä koska Raphael on saanu nyt jonkun taudin päiväkodista ja vaati tänään lääkärissä käyntiä.
Ite vietin päiväni, ensinnäkin nukkumalla pitkään, jonka jälkeen lähin kävelemää kohti Bromleyta. Lähin metsästämään lähinnä urheilu varusteita sillä niitä en pakannu yhtään mukaan.

Desktop1

Primarkista löysin edullisesti juoksutakin (10£), urheiluliivit (4£), ja urheilu t-paidan (6£). Sieltä nappasin myös mukaan aurinkolasit (1£) ja kaupanpäälle suojapussukka sekä kuulokkeet (6£) ja mitä nyt tässä oon testaillu noita kuulokkeita ni on kyllä erittäin hyvät! Ku rupes sattuu korviin nappikuulokkeet ku niitä enemmän piti...
DSC_0148

Miun puhelimeen löysin kivoja kuoria (6£/kpl). Oranssimman näkönen on sit oikeesti ihan neon pinkki, kuvassa vaan vähä vääristyny. Ja sit löyty vielä muutama kiva napakoru Claire's:sta. (Unisiepparin näkönen 12£ ja 3kpl erivärisiä pallo-napakoruja 8£)
DSC_0125 DSC_0133 DSC_0136 DSC_0143
Juoksuhousut pitää vielä jostai hommata ku primarkissa ne ei ollu hyvät...

Eilen kävin muuten elokuvissa katto The wolf of the wall street. Oli ihan hyvä ja sai välillä nauraakkii mut kyllä oli aika peppua puuduttavat 3h...:D
IMG_0202
Desktop2 Ei muuta tällä kertaa:)
Cheerio!:--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti