maanantai 6. tammikuuta 2014

The CountdownViimeset 7 päivää Suomen puolella starttas just!

Tänää alotin jo pakkaamisen sillä, et vejin vaatekaapista kaikki hyllyt alas ja nostin jo mahdolliset pakattavat kamat pois. Miten ikinä tuun saamaan vuoden kamat yhteen matkalaukkuun ja saaha paino pysymään alle 20kg? Oh heeeell-no! Vinkkejä?
Yritän pyrkii pakkaamaan vaan kaiken pakollisen ja kevyen. Shamppoot, lakat, hammastahnat yms. näin alkuun pieninä purkkeina paino rajan säästämiseks. Vaatteista ja kengistäkin otan vaan ehottomasti parhaat ja suosikit koska Lontoossa on kumminkin ihan kiva kauppa valikoima (esim. primark!!!!) joista saan sitte helposti uusia (houkutuskin on suuri). :--)

Miun perheen äiti on suomalainen joten meno uuten perheeseen ei pelota niin paljoa mitä se vois pelottaa. Perheen isä on brittiläinen joten kyllä englannin kielelle tulee käyttöä. Perheen isä on mm. tulossa hakemaan minuu Gatwikin lentokentältä josta on vielä 40min viiva tunnin matka niille kotia. Toivottavasti en mee ihan lukkoo ja sössötä mitä sattuu...:D Myöskin uusia tuttavuuksia toivon löytäväni paikallisista sekä muista aupaireista:) Muutamien mukavien suomalaisten sekä muun maalaisten kanssa on jo juteltu ja sovittu jo ekoja treffejä Lontoon keskustassa.

Kavereitten kaa oon vietelty ns. "viimesiä ehtoollisia" ja läksiäisiä leffojen ja ruokailujen parissa ja on saattanut muutamat silmätkii vähä kostua.

Mut ah, nyt on lähettävä vielä hakemaan Uskun kebua! Sitä tulee ikävä! Byyyyeee!:)

Untitled

3 kommenttia:

  1. Eikö kannattais ostaa sieltä noi shampoot sun muut ? :o

    VastaaPoista
  2. Shampoita yms ei ehkä kannata niitä pikkupullojakaan välttämättä pakata, ku 99 penny shopista saa kaiken sellasen ja niin halvalla, että ei yhtään kirpase :--) Ja niin no, pakkaat vaan kaikki lempparivaatteet ja mietit että mitä tarviit jne :) Sit jos siula on jotai lempparivaatteita, mutta jotka alkaa olla vähän huonossa kunnossa, ni ota ne mukaan ja käytä siellä loppuun. Sit voit heittää ne roskiin ja palatessa laukkuun mahtuu niiden tilalle uutuuksia ;)

    VastaaPoista
  3. Joo mieki mietin niitten pois jättöä mut sit en tiiä millanen tää asuinympäristö on mihi muutan et onko siinä kauppoja lähellä ja en tiiä oonko keskustaan päin vielä ekalla viikolla menossa ku sinnekki menee ainakii 30min matkustaessa

    VastaaPoista