perjantai 28. helmikuuta 2014

The day when you don't say a word.

Terveisiä täältä sängyn pohjalta... Täälä ollaanki makoiltu sitten keskiviikosta asti... Viime viikolla alkanut yskä ja nuha on saanut jatkoa kuumeella ja pahemman laatusella yskällä... Tänä aamuna oli hieno yritys sanoo siivoojalle "hello" ku äänestä ei kuulunu pihaustakaan. Muutama yskäsy ja uus yritys, mut jälleen suu liikkuu mut ääntä ei tuu... Kolmannella yrityksellä sain jo pihauksen joka ehkä kuulosti tervehdykseltä:D

Kaikki viikonlopun suunnitelmatkii oli peruttava ja keskityttävä tähä paranemiseen. Taitaa jäähä Skypettelytkii porukoittenkaa välistä, sillä puhumisesta ei tuu yhtää mitään... Oon iha ihan kyllästyny tähän kipeenä olemiseen, ulkonakii on ihanan lämmin ja aurinko paistaa, haluun päästä pois sängystä, haluun suklaakakkua ja pizzaa, ruisleipää, Fazerin sinistä tai subwaykii kuulostas nyt tosi hyvältä! Kukahan tois?

Helmikuu

Ed Sheeranin keikkaliput tuli jeijeijeii!:)) Tänä aamuna tilasin myös liput Holi One Color Festivaaleille! Oi en malta oottaa! Esiintyjien lisäks sielä on ideana heitellä intialaiseen tapaan semmosta väri jauhetta:--) Cant't wait!
Ja mitä olympialaisiin tulee, en niitä hirveesti seurannu mut eipähän oltu ihan viimesiä:D Go Finland!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla:)! paljonko muuten saat perheeltä viikossa taskurahaa? Onks Lontoossa kivan näkösiä poitsuleita?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia!:) Saan 100£ viikossa. Hahhah, empä nyt tiiä:D joskus tulee ehkä vastaan vähän jotain silmänruokaa;)

      Poista