lauantai 8. maaliskuuta 2014

I'll run away with your foot steps, I'll build a city that dreams for two. And if you lose yourself, I will find you.Kauhee miten viikot hurahtaa ohi! Joka torstai mietin et mihin maanantai, tiistai ja keskiviikko hävis... Ehkä se on vaan ihan hyvä asia et aika menee nopeesti ja viihyn täällä. Nyt varsinkii ku on hirveesti tapahtumia joita oottaa!;) 
Enää 2 viikkoa nii päästään Mimmin kaa näkee Ed Sheeran. Seuraavana päivänä on myöskin lähtö Italiaan! Lähetään perheen kanssa hieman reissuun! Viikko meren rannalla Conca dei marinissa! Oih! Ja viikko siitä eteenpäi ni lähen taas Mimmin kanssa kattoo keikkaa , vuorossa ois sillon Emblem3!
Nyt pitää ottaa kaikki ilo irti tästä keikka tarjonnasta koska savonlinnasta ei joka viikonloppu lähetä helsinkiin keikoille, eikä sieläkään kovin laaja tarjonta oo ja myöskin lippujen hinnat ei oo päätä huimaavat!:)

Tällä viikolla oon nauttinu auringosta ja lämmöstä ja melkein voisin sanoo et helteestä. Oon myöskin onnistunu tiputtaa puhelimen asfaltille, ja saanu melkei sydärin sen seurauksena... (rumaa jälkeähän siitä tuli...:( ) Myös tyydyttäny miun pizza nälkää käymällä PizzaExpressissä Mimmin kanssa, sekä syöny kesän ekan jäätelön ulkona! Käyny Croydonissa ostoksilla, tavannu uuen suomalaisen aupairin ja vetäny mäkkäri+starbucksi ähkyt!

Huomenna mennään Tian kanssa picnicille Crystal Palaceen!:) Ja voisin ottaa ihan kameran nyt mukaa ni saisitte kunnon kuvia pitkästä aikaa :D
DSC_0033 Desktop-001 Desktop IMG_0675 DSC_0021 Ja oon hirveesti yrittäny väsäillä uutta banneria ku en tykkää nykysestä mut mikää ei tunnu olevan kiva... et elkää ihmetelkö jos se nyt vaihtelee vähä useemmin ku yritän kokeilla mikä ois hyvä:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti