sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Italy, Conca dei marini part1

Ciao!
Viikko vierähti mukavasti Italian auringon sekä sateen alla! Sää oli aika vaihtelevaa että saatiin nauttia helteestä (poltettua iho) sekä sateesta ja viileestä säästä. Tässä part1:ssä saatte kuvia Conca dei marinista jossa meillä oli asunto vuokrattuna. Conca oli älyttömän pieni paikka et sielä ei ollu ku kaks hassuu pikku kyläkauppaa, lihakauppa, apteekki ja ravintola. Mut Concan ympäriltä löyty isompia kaupunkeja ihan 10-15 min päässä, mm. Amalfi jossa tuli lauantaina käytyä.

Mutta nyt kuvia Concasta ja tekstiä on lisää kuvien välissä:)
DSC_0031 DSC_0032 Jo meijän parvekkeelta oli upeet näkymät! Oltiin siis aika korkeella vuoristossa. Joka kerta ku ajettiin sinne ni sai korvia popsautella auki ku ne meni aina lukkoon:D Myöskin kurvit oli älyttömän jyrkkiä ja tiet kapeita, mut älyttömän kaunista ja meri oli niin houkuttelevan näköstä! DSC_0193 DSC_0308 DSC_0267 DSC_0263 Alas rantaanhan oli melko pitkä matka jos tietä pitkin lähti kulkemaan. Mut portaita meni hirmusesti sikin sokin joita mieki lähin sitte yks ilta kävelemään. Alas meno oli ihan helppo homma joku puolisen tuntia siinä meni. Mut sit se ylös tulo...:D ei herranjestas! Luulin et en koskaa pääse takas ylös:'D Tuntu et portaat vaa jatku ja jatku ja sit ku askelmat oli välillä tosi korkeita ni otti pikkase voimille! Mut pääsin sitten noin tunnin päästä takas ylös...:D Hieman tuntu pohkeissa seuraavana päivänä... DSC_0269 Conca Dei Marini, Italia 25-30.31 Conca Dei Marini, Italia 25-30.3 Tällön sää oli vähän viilee mut kyllä ylös tullessa sai takkia ottaa pois...:'D DSC_0306 DSC_0204 Jännä et appelsiini ja sitruuna puita oli katujen varsilla ja vähän joka paikassa, kuten meijän parvekkeellakii oli sitruunapuu:D DSC_0235 DSC_0190 DSC_0249 DSC_0257 DSC_0182 Nyt on kuitenkin lähettävä nukkumaan! On ollu pitkä päivä tänää reissatessa takas Lontooseen. Tuutte saamaan lisää italia kuvia mahd. pian!:) Tiedossa mm. Pompei, Grotto, Amalfi (+beach!!), ruokaa yms. !
 See you soon!
Arrivederci!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia:) Tekis kyllä niin mieli lähtee johonkin reissuun! Hirmu kiva blogi, liityin lukijaksi:)
    http://wonderland--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ää mitä kuvia! Rakastan kaikenlaisia reissupostauksia ja tykkäilen kovasti katsella ulkomailta maisemakuvia sun muita "fiilistely" juttuja. Tykkään blogistasi, banneri on ihana! Vautsi olisi ihana päästä vuodeksi johonkin ja Lontoo ei olisi yhtään huono vahtoehto<3
    http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista