torstai 13. maaliskuuta 2014

You always learn something new, so keep your head up!

Maanantaina kävin tosiaan nyt sitte kattoo uimahallin. Ensin se oli pien järkytys sillä miehet ja naiset oli samassa pukkarissa (suihkutilat oli erikseen). Pienessä kopissa vaihoit vaatteet ja sit laitoit lokeroon tavarat. Nää lokerot ja pukukopit oli altaitten vieressä ilman mitään väliseinää:D Ei myöskään ollu sitä saunaa mitä ootin:( Mut altaan vesi oli iiihanan lämmintä:') Mut superisti kloorisempaa ku suomessa;o

Tiistaina Rapsun mummi tuli Suomesta tänne ja ollaan nyt vietelty päiviä kolmisteen:) Kelit on ollu jälleen upeita ja lämpöö on riittäny!

Desktop
1. Oon jääny koukkuun uuteen brittiläiseen sarjaan; My mad fat diary. Sooo addicting!
2. Lidlissä oli Scandinavia-viikot joten sieltä tuli haettua muutama pussi salmiakkia varastoon;) Sain myöskin Rapsun mummilta Fazeria tuliaisena suomesta:--) <3
3. Aamun rutiineihin kuuluu yleensä tee ja The Times.
4. Viime viikonloppuna löyty kiva karkkikauppa Croydonista :p
  Maaliskuu
Suhtaudun muute nykysin ihan eri tavalla ruuan laittoon. Oon ehkä aina pikkase tykänny laittaa ruokaa mut nyt vielä enemmän!:) Varsinkii jos saan ite soveltaa ettei oo mitään reseptejä! Tänäänki loin ihan oman reseptin ja oli kyllä ihan täydellisen hyvä tomaattinen broilerikastike:')
Mut nyt lähen ottaa vähä lepiä ja sit illalla voisin taas mennä uimaan:)!

Heeeipsun!

2 kommenttia:

  1. Kui hassua :D Täällä lidlissä on aina kaikkia jenkki- ja brittiviikkoja, en yhtää ajatellu et siellä ois Scandinavian viikkoja :D Aika cool! Ja vähänku nyt tuli karkkihimo ):

    VastaaPoista
  2. Nojoo miustaki oli aika hassua:D

    VastaaPoista