keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Päivä kuvina

Miun normaaliin päivään kuuluu siis ihanan 1,5 vuotiaan pojan perässä juokseminen. (kuvia tästä sulosesta taaperosta en voi tänne laittaa, sillä perhe ei halua ja ymmärrän sen täysin!)
Miun työtunnit ei oo mitenkään pahat, miusta ainakaan:) Viikonloput on aina vapaata (elleivät vanhemmat lähe ulos syömään illlalla). Arki-iltoinakii kerkee tehä asioita mut yleesä oon jo nii väsyny tai laiskalla tuulella et se aika menee blogin päivittelyyn tai telkkarin ääressä istumiseen. On miula viikolla 2 päivää jollo pääsen aikasemmi ja sillo tulee yleesä lähettyy käymää kavereittenkaa jossai syömässä tai jotai.
Elikkä tämmöset on miun tunnit:

Ma 7.45-15.30
Ti   7.45-17.45
Ke  13-17-45
To  7.45-15.30
Pe  13-17.45

Keskiviikkosin ja perjantaisin Rapsu (Raphael) on päiväkodissa aamut, joten saan nukkuu pitkään! Yleesä noihin aamuihin ei kummempia kuulu... Nukun pitkään, lörskään tai jos herään aikasemmi on tullu käytyä lenkillä tai pikku ostoksilla!
Työpäivän loppumisajat vaihtelee aikapaljon et välillä äiti tulee jo kahelta (ma tai to) tai sit neljältä (ti, ke, pe) Et ajat mitkä miulle on kirjotettu on max. aikoja et junien myöhästymisten ja tämmösten takia ne infonnu minuu etten oota liian aikasi vapaalle pääsyä:D

Mutta nyt niihin kuviin ja miun maanantai päivään!
Elikkä työt starttas 7.45 jolloin sanottiin heipat äitille ja iskälle. Sen jälkeen leikittiin hetki ja 8.30 olikii aamupuuron vuoro! Syötän Rapsun ja syön yleesä ite siinä samalla. Yleensä syön jogurttia, mysliä ja banaania.
DSC_0447 DSC_0440 DSC_0443 Aamupuuron jälkeen vaihetaa vaatteet päälle ja mennään puistoon. Puistot on yleesä täälä ihan täysiä et joutuu aina jonottaa mm. kiikkuiihin, mut myöhän ollaa jo puol 10 aikaa puistossa, ni saahaan iha rauhassa käyä kaikki laitteet läpi!:)
DSC_0455 IMG_1115 Puistosta kun tullaan on kello lähelle 12 jolloin annan Rapsulle päiväruuan. Sen jälkeen jatketaan taas hetki leikkejä ja mie laittelen maitoa valmiiks et yhen aikaan mennään päiväunille. Päiväunien aikana teen yleensä viikon ruuat rapsulle (kerran viikossa) +itelle ruokaa ellen oo jo syöny yhtä aikaa Rapsun kanssa, tai sit saatan vaa kattoo telkkaria tai sit istuu koneella. Rapsu nukkuu semmoset 2h, siinä ajassa kerkee itekkii vähä hengähtää.
DSC_0466 Rapsulle yleensä kasviksia ja perunaa muussattuna ja joukossa joko kanaa, kalaa, lammasta tai jauhelihaa. DSC_0477 Itellä oli tämmönen lounas. DSC_0569 3-4 aikaan syödään välipalaa. Rapsu saa hedelmää tai jogurtia. Ite syön millo mitäki, tällä kertaa oli kans jogurttia. DSC_0462 DSC_0479 DSC_0508 Välipalan jälkeen jatketaan leikkimistä! DSC_0564 Äiti tuli kotiin viiden aikaan ja mie pääsin vapaalle! Kävin lenkillä ja sit töllöttelin vaa sarjoja 4oD:stä. Tällä hetkellä The Inbetweeners sarja menossa! (britteillä on yllättävän hyviäkii sarjoja!).
DSC_0502 DSC_0514 8-9 aikaan syödään iltaruoka yhessä perheen kassa (Rapsu nukkuu jo tässä vaiheessa) ja sit mennäänki koko sakki nukkumaan. Itekki oon jo niin väsyny et oon oikeestaa joka ilta 9-10 välillä jo peiton alla:D

Eli tämmönen on suunnilleen miun peruspäivä!
Mitäs tykkäsitte? Tuliko uusia kysymyksiä mieleen?:)

1 kommentti:

  1. Viihdytkö hyvin perheessä? :) Tuntuuko siusta että olet osa perhettä vai työntekijä? Puhutko siellä sen perheen kans suomea? Kiva postaus oli :)

    VastaaPoista