perjantai 18. huhtikuuta 2014

Q&A

Tässä nyt muutamia teijän lähettämiä kysymyksiä ja välissä on kuvia puhelimen kätköistä:)!

Mimmonen perhe?
- kolmihenkinen suomalais-brittiläinen perhe jossa äiti on suomalainen ja isä britti. Ja miun hommana on juosta 1,5 vuotiaan pojan perässä:)

Viihdytkö perheessä? Tuntuuko et oot osa perhettä vai työntekijä?
- Joo viihyn tässä perheessä tosi hyvin ja ei ois voinu parempaa perhettä miule sattua! Ja myöskin miusta tuntuu et oon osa tätä perhettä etten oo näille pelkkä työntekijä.

Pystytkö puhuu perheelle kaikesta?
- Kyllä pystyn et ei oo mitää ongelmaa sen kanssa.
Huhtikuu1. Rakastuin tuohon dragonfruittiin! 2. Leikkimässä Rapsun kanssa. 3. Ehkä paras suklaakakku jonka oon ikinä syöny! 4. Tommonen kiva lippu tuli postissa yks päivä! Can't wait!! 5. Selfiet rikkinäisellä puhelimen kameralla... 6. Samassa paikassa kun suklaakakku, täydellinen lounas!

Puhutko suomee perheen kanssa?
- äidin kanssa puhutaan suomee ja pojalle puhun suomee mut isän seurassa puhutaan enkkua.

Onko sun englannin kieli kehittyny?
- Joo on todellakin! Oon huomannu käyttäväni laajempaa sanavarastoo ja puhuminen on paljon varmempaa ja sujuvampaa.

Mitä teet vapaa-ajalla?
- pyrin käymään lenkillä sillon tällön, kerran viikossa käyn uimassa (to), käyn kavereitten kanssa jossai syömässä tai elokuvissa tai jotai tai sit vaa lörskään kotona kayon telkkaria tai netflixiä:p

Mistä sait idean lähtee aupairiks?
- lähinnä siitä et oli välivuos tiedossa ja jotai ois keksittävä. Myöskin siitä et englannin kieli ja lasten parissa työskentely kiinnosti (ja kiinnostaa edelleen). Pieni haave jossain sisällä myös asua Lontoossa sekä paljon on tullu luettua muitten aupairien blogeja mitkä sai vaan intoa lisää!:)
Helmikuu
1.Jonkun tylsän illan töherryksiä. 2.Twisterii! 3. Pääsiäisjuttuja 4. Muotinäytös Bromleyn kauppakeskuksessa. 5. taas selfie 6. Ah Starbucks<3! Siitä on tullu ehoton suosikki!

Mitä kautta hait aupairiks?
- Käytin aupair-worldia ja se on ehkä luotettavin ja parhain aupair sivusto ellei haluu järjestöjen kautta mennä.

Onko sulle suomesta tulossa vieraita sinne? Entä meetkö käymää ite Suomessa?
- Joo on! Itseasiassa jo ens viikon torstaina porukat ja sanna tulee tänne!:) Kavereita tulee nähtävästi sitten syksymmällä käymää täälä. Ite meen näillä näkymin kesäkuussa/heinäkuussa käymään suomessa.
Desktop
Tää kollaasi on varmaa kuukauden vanha jo. Oli tarkotus laittaa johonki postauksee päivän hiuslookista mut jäi näköjään laittamatta joten tässä se nyt on:D

Mut tässä oli kysymyksiä ja vastauksia! Toivottavasti tykkäsitte!:)
Mukavaa Pääsiäisen aikaa kaikille!:)

3 kommenttia:

 1. Heimoi! Mispäin Lontoossa oot aupairina? Mäkin asustelen täällä perheessä jossa äiti suomalainen ja isä britti ja lisäks 2 lasta :) Kauan oot ollu täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii oon beckenhamissa ja oon ollu täälä noin 4kk:)

   Poista
  2. Ootko ite missäpäi ja mite pitkää ollu?

   Poista