lauantai 10. toukokuuta 2014

Roller Disco!

Huippu kiva kokemus! Lähettii eile 3 tytön kanssa kokeilee Vauxhallissa Roller Discoa! Aluks se oli ihan super vaikeeta pysyy pystyssä, liikkua taikka sitten jarruttaa, mut kyllä se siitä piknu hiljaa lähti liikkeelle. Okei jarruttaminen ei oikei onnistunu vielä loppu ajastakaan:D Ne jarrutkun oli sielä etupuolella, mihin ei ollu tottunu ja neljä pyöräsillä rulliksilla ei iha helposti vaa käänny tämmöne ensikertalainen. Mut täytyy kyl kehuskella et kyl mie jo vähä ajan päästä circklasin sielä etu- ja takaperi;---) haha! Mut jarruttaminen ei kyl muiltakaa onnistunu et koko ajan tuli kiljuvia ihmisiä päin (ja ehkä mieki olin yks semmonen) ku ei osattu pysähtyy:D Sit oli pelottava ku ihmisiä kaatuili sielä ni ne jos ois kaatunu miun eessä oisin vaa mennä päälle, en ois kerenny ajattelee jarruttamista:D kädet ylös ja kiljuminen tuntu aina paremmalta vaihtoeholta:'D

Sielä oli kaks rataa joissa eri musiikit. Toisella radalla soi discoa ja funkia ku toisella sitte nyky ajan RnB:tä, housea yms. Ratojen laidoilla oli sit toki baaritiskejä;)
Aivan varmasti tuun menee tonne vielä uuestaan! Nyt on vaa piiiikkase jalat kipeenä...:D selkä myös jostai kumman syystä?
20140509_211849 Desktop2 Desktop

Tänään on tiedossa bubi päivä! Yhen aikaan lähetään West Kensingtoniin Famous Three Kingsiin, sporttibaariin kannustaa suomi voittoon ekassa MM-pelissä!! Ja sen jälkeen onki euroviisut!!!! Ja seurana on tietenki sadat muut suomalaiset:D!

4 kommenttia:

 1. Hauskaa päivää ja iltaa! Meillä on kanssa Euroviisuvalvojaiset kera Roosan. Levitetään sohva ja lojutaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Pitääkäähän työki mukavat euroviisuvalvojaiset!

   Poista
 2. Vautsi vähänkö siisti disco! En ole tuollaisesta koskaan ennen kuullutkaan, voin vain uskoa kuinka hankalaa se onkin jos ei ole rullaluistellutkaan paljoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie oon joskus jossai elokuvissa nähny tommosia mut en aatellu et niitä on vielä oikeesti jossai:D

   Poista