maanantai 11. elokuuta 2014

Blogihaaste!

Kiitos Katalle tästä haasteesta!:) Tää on jo ihan jonkun aikaan luonnoksissa roikkunu ku oon pikku hiljaa koittanu keksii ittestäni asioita. Pitkään minuu seuranneet onkii törmänny tähän haasteeseen jo muutaman kerran aiemmin täälä miun blogissa mut aina on hyvä keksii uusia asioita itestä ja uusille lukijoille tää on ihan hyvä!
haaste
Kaikkihan tuntee tän haasteen eli liitän palkinnon postaukseen (yläpuolella), kerron 11 asiaa itestäni ja vastaan 11 kysymykseen jotka Kata miule anto!:) Ja jälleen olen tylsä ihminen enkä laita tätä kenellekkään eteenpäin sillä tiedän et kaikki on tehny tän moneen kertaan:D

11 asiaa minusta:

1. Olen aamu-uninen mutta en myöskään ole yö kukkuja että sänkyyn tulee mentyä 10 aikaan viimestään arkena ja viikonloppuna viimestään 12 aikaan:D En vaan oo koskaan ollu yö myöhään valvovaa tyyppiä. Muistan ku ala-aste/ylä-aste aikoina piettii tyttöjen iltoja tietyllä porukalla et mentiin aina jollekkin yöks ni kaikilla meni aina hermot ku mie olin jo iha unessa 11-12 aikaan ku muut halus valvoo vielä täysiään:D

2. Olen kakskymppinen poikabändien fani. Muuten musiikkimaku on laidasta laitaan. Eniten tulee kuunneltua mitä radiosta tulee, dancea, poppia, menevää tanssittavaa ja hyvälle tuulelle saavaa musiikkia. Riippuu millä tuulella on että jos haluaa jotain rauhallista ja kaunista tulee kuunneltua Passengeria ja Ed Sheerania. Musiikkia kuutelen melkein koko ajan! Rapsun kanssa kun ollaan on radio auki tai spotifyn lista. Töitten jälkeen omassa huoneessa ekana musiikit soimaan! Kuuntelen myös aina lyriikoita!

3. Itken helposti; surusta, onnesta, elokuvista, lyriikoista. Itken jos muut itkee. Olen uhkarohkea, en aina mieti tekojani. Teen ensin mietin sitten. Seikkailun haluinen, aina uutta ja rajojaan kokeilevaa tyyppiä. 

4. Oon niin koukussa täälä jokapuolella kahviloista saataviin frappeihin, frappuchinoihin ja hedelmä-smoothieisiin! Niitä tulee niin ikävä sit Suomessa! Ihailen muutenkii täälä tätä take away-tyyliä et kaikki syödään ja juodaan kävellessä tai istuessa tubessa tai junassa!

5. Tykkään paljon näprätä käsilläni kuten askartelua, piirtelyä, neulomista yms. 

20140807_105411 6. Inhoon ylikaiken sitä et ollaan suunniteltu kaikki valmiiks mitä tehdään ja sitten viime hetkellä perutaan. Niin ärsyttävää ku oot ite laittaunu jo valmiiks ja ootat lähtöä... Tai sitten jos ei vastata puhelimeen koko päivänä vaikka on sovittu et ollaan yhteyksissä esim. aamupäivästä. Oon myöskin tosi suunnitelmallinen ihminen et kaikki pitää olla suunniteltua valmiiks varsinki jos jotain erikoisempaa on tiedossa muuten vaan rupee ahistaa:D!

7. Oon ikuinen lapsi. Rakastan animaatioelokuvia! Disneyt on ehoton ykkönen! Mut kaikki Dreamworksin elokuvat sun muut on yhtä ihania! Oon ihan varma et haluun vielä joskus kolmekymppisenäkii mennä kattoo elokuviin uusimman disneyn elokuvan!:D Myös Disney Channelin ohjelmat!!!

8. Miusta on tullu täälä ollessa paljon rohkeempi ja avoimempi ihmisenä! Oon myöskin oppinu niin paljon uutta mitä en ois voinu välttämättä Suomessa oppia!
20140806_1201129. En oikein hirveesti syö karkkia, et kyllä sitä tulee joskus ostettua mutta se yks pussi saattaa olla vielä kuukauden ellei kahenkii päästä miun laatikossa et joskus tulee makee nälkä mut se on nopeesti tyydytetty. Tälläkin hetkellä miun Suomesta tuomia herkkuja on vielä laatikko pullollaan! Syön karkkien eestä sit popcornia... Se on kyl semmonen et tyydytän kaikki herkkuhimot sillä! Sipsiäkää en nii hirveesti syö. Kerta näistä herkuista rupesin puhuu ni juustokakku on semmonen mitä voisin syyä vaikka kuinka paljon:D Täältä saa vielä ihan täydellistä juustokakkua ja tosi halvalla;--)!

10. Miula on superhuono matikkapää! Käytän laskinta joka päässälaskuun mitä millonki tulee vastaan ja käytän sormia laskuapuna:D

11. Olen täällä Lontoossa vielä ensi kesään saakka eli about vuosi vielä edessä!:) Syksyllä toivon pääseväni opiskelemaan sielä Suomessa ja opiskeluiden jälkeen haluan kyllä palata Lontooseen ellei ole löytynyt syytä jäädä Suomeen. Ja joulun alla ois siis myös loma tiedossa joten voi olla et tuun sinne Suomeen!:)
DSC_0099Katan kysymykset:

1. Mikä on mieleenpainuvin juttu, mitä sulle on tapahtunut tänä kesänä?
     - Koko kesä on ollu iha älyttömän mieleenpainuva sillä oon saanu viettää sitä täälä Lontoossa. Mut jos joku yks pitää mainita ni ne on kyl nuo Holi One festarit. Ne oli huikeet!

2. Entä onko kesäsi aikana tapahtunut jotain, minkä haluaisit unohtaa? 
     - Nojoo on kyllä mut menee valitettavasti melko henkilökohtaseks et en viitti sitä tänne julkisuuteen laittaa.

3. Oletko onnellisempi tänä kuin viime kesänä?
     - Voisin sanoo että kyllä olen! Viime kesänä tähän aikaa tein 12h päiviä hotellisiivoojana tukkahiessä, stressasin vikoista kirjotuksista ja lakin saannista ja tänne pääsy oli vaan haaveena!

4. Onko tälle kesälle suunnitelmissa enää mitään matkoja?
    - Brightonissa ainakin haluisin mennä vielä käymään ja kyl otan sen nyt tavotteeks et lähen joku vkl käymään!

5. Oletko mieluiten enempi mökillä vai kaupungissa?
     - Vähän riippuu. Tykkään olla mökillä jos seura on mukavaa. Perheenkin kanssa sielä muutaman päivän jaksaa. Mut tykkään käydä ehkä mökillä enemmän vaa uimassa ja saunassa ja aurinkoa ottamassa et en niinkää hirveesti viikko tolkulla jaksa sielä olla.
DSC_0009
7. Onko tyylisi muuttunut viime kesään verrattuna?
     - On! Miusta on tullu paljon itsevarmempi erilaisen tyylin kanssa. Et ennen en ollu ollenkaan mekkotyyppiä arkena, en käyttäny juurikaan minisortseja julkisella paikalla ja tuubitoppikii oli aika vieras vaate miulle eikä napapaita ois tullu kuuloonkaan (mut eipä ne viime kesänä nyt oikei muodissa ollukkan vielä). Okei tää kuulostaa siltä et oon pukeutu johonki jätesäkkiin mut siis toppeja, t-paitoja pidin vissiin (en enää muista), sortseja  mitkä on vähän pitemmät? Mut ehkä viimesen 2 vuoden sisällä  miun tyyli on muuttunu eniten ehkä enemmän "naisellisempaan" suuntaan et ennen pein aika paljon vaan huppareita. Mut talviaikaan niitä tulee vieläkin käytettyä mutta ei niin paljoa.

8. Lemppari vaatekappale kesäisin?
     - Kyllä se on varmaan nyt se mekko mihin oon tänä kesänä totutellu. Myös sortsit ja toppi on kiva.

9. Lempi kesädrinkkisi?
     - Pepsi ja Pink Lemonade on ollu kyl ykkösiä! Tai sit jääkylmä Rekoderlingin Wild Berries!

10. Oletko saanut mielestäsi kesästä jo kaiken irti?
     - En vielä, et vielä pitäs keretä reissaamaan täälä Englannissa kesän aikana! Mut aika käy vähiin... (ja rahat..) No onneks täälä ei tuu lunta ni voi vielä vähän pitemmälle syksyyn koittaa reissailla!

11. Minne haluaisit ensi talvena matkustaa, kun ihana kesä on ohi?
     - Jonnekkiin lämpimään tottakai mutta en kyllä nyt talvella oo mihinkään lähössä... Ens keväälle suunniteltiin Mian kanssa reissua jonnekkin aurinkorannalle. Vielä ei olla päätetty kohdetta et suunnitellaan enemmän kunhan Mia tulee Suomesta takaisin tänne:--)

4 kommenttia:

 1. näitä on aina kiva lukea, itsekin tein tän haasteen jokunen viikko sitten :) tuo kohta 6 on kyllä niin totta! ärsyttää ihan sikana jos jo sovittu juttu peruuntuukin yhtäkkiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kävinkii lukee siun blogista sen!:) Joo se on kyllä...:(

   Poista
 2. Huippuu oli lukee tämä, saa niin paljon lisätietoa teistä bloggaajista ja se on ihana juttu:3

  VastaaPoista