maanantai 4. elokuuta 2014

Like a one big family

Niin ihana mennä aina aamulla Rapsun kaa puistoon ku jokanen vastaantulija hymyilee niin ilosesti ja useimmat koirien kävelyttäjät ja muut rattaita työntelevät sanoo niin reippaasti "Morning!" ja monien kanssa kävellään vastaan melkei joka aamu ni on tullu muutama sanakii vaiheltua. Niin ihanan tuttavallista! Tulee niin hyvälle mielelle ku tulee nii aurinkoisia ihmisiä vastaan! Kauppojen kassoillakii vaihellaan kuulumiset ja kerrotaan oman elämän tarinoita ihan ventovieraille! Oispa vaan Suomessakii tällästä...!
Monta kertaa oon myös saanu sanoo ihmisille et sori en siis oo rapsun äiti, kun ovat meijän yhtäläisyyksiä ihailleet...:D Sattuu nyt vaa vahingossa molemmilla olee siniset silmät ja vaalee tukka:D Monille oon jättäny korjaamatta, hymyilly nätisti takasi ja jatkanu matkaa! Tänään sain viimeks siitä kuulla tube-aseman hississä ku mentiin pallerokerhoon Suomikirkolle et Rapsu on periny miun silmät...:---D

Oon viime aikoina syöny ihan hirveesti marjoja (enemmän vadelmia sillä mansikat ei oo täälä nii hyviä ku suomessa ja mustikat nyt on pensasmustikoita ni ne ei vedä myöskään vertoja Suomen mustikoille:() Ne on vaan niin hyviä näitten helteitten aikaan! Myös Capri-Sunin appelsiini mehu on jotain niin täydellistä!
20140730_155004 20140731_110422 20140805_075601 20140805_132305

Sain myös miun kehnoilla videon editointi taidoilla jonkun näkösen videon tehtyä juutubeen Holi Onesta! Voitte kattoo sen tosta alta.


Nii ja miun synttärilahjan tilauksessa oli joku menny vikaan et se ei ollu onnistunu et miun pitäs nyt edistyy tilaamaa se uusiks...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti