maanantai 15. syyskuuta 2014

Travelling plans

Eli nyt tulin kertoo teille vähän tarkemmin millasesta reissusta on kyse ens kuussa.

Elikkä ollaan suuntaamassa pidennetylle viikonloppu reissulle Amsterdamiin!
Ideahan lähti siitä ku nähtii mainos Amsterdam music festivaaleista!
(David Guetta, Martin Garrix, Hardwell, Armin Van Buuren ymsymsyms. <3) 
Sit ruvettiin kattelee miten täältä pääsis damiin halvimmalla ja löydettiin bussit 50£ luokkaa täältä damiin! Toki matka kestää sen 10-12h mut tuleepahan semmonenkii koettua ja käytyä samalla reissulla Ranskassa ja Belgiassa ohi mennen:D! Tarkotus on lähtee to iltana 16.10 jotta ollaan pe aamuna paikan päällä ja saadaan koko päivä kierrellä damin katuja! Meilä on myös ystävyys-suhteita paikalliseen suomi-faniin joka lupas toimii meile oppaana!:)

Lauantai päiväkii voidaan rauhassa kierrellä damia ja sit illalla ois ne festarit klo 21-06 :-----D ja su aamuna sit 10ltä takas istuu bussiin ja matkaamaan (nukkumaan) takas kohti Lontoota!
Meitä on lähössä täältä Lontoosta 4 tyyppiä ja Suomesta tulee vielä 2 lisää meidän seuraan!

Rehellisesti sanottuna en tienny Amsterdamista mitää erikoisempia factoja ennen ku alettiin suunnittelee tätä reissuu tai enneku luin The fault in our stars-kirjan :---D. 
Okei everyone knows et sielä laki sallii huumeita ja keväällä sielä on kauniita tulppaaneja ja muutenki kaunis kaupunki mut siinä miun tietämys oikeestaa oli:D Nii ja olin toki kuullu siitä punasten lyhtyjen alueesta. 
En ollu ees aatellu et haluisin koskaa käyä sielä mut nyt oon ihan sika innoissani ja jos ihastun kaupunkiin (ainaki netistä löytämiini kuviin rakastuin heti!) ni haluisin päästä käymää sielä myös keväällä kukkien aikaan!!
Desktop

8 kommenttia:

 1. Ää, kuullostaa ihan järjettömän upeelta reissulta! :)

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostaapa upeelta, hei odotan kuvia jo nyt tosi innolla!:D

  VastaaPoista
 3. Voi Amsterdam on ihana! Oottepa edulliset liput löytäny :o Kuulostaa jo etukäteen aika loistavalta reissulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää varmaa lähtee toistekki vielä täältä lontoosta ku nii halvalla pääsee:D

   Poista
 4. vau, kuulostaa olevan ihan huippureissu tulossa! :) ois niin siistiä päästä itsekin tuollaiselle reissulle, tai edes jonnekin pienelle ulkomaanmatkalle hetkeksi.. ehkä sitten keväämmällä, kun opiskelukiireet helpottaa :) tosi mielenkiintoinen blogi, aiheet on todella kiinnostavia! aupair-jutut ja vieraat kulttuurit kiinnostaa aina. ihana, ihana blogi :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista