sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulun pyhät

Pahoittelen hieman myöhässä tulevaa joulupäivien postausta. En vaan oo kerenny/jaksanu avata konetta ku tekemistä on ollu nii paljon! Kavereita oon nähny, siivonnu lisää kaappeja ja laatikoita sekä eilen sit vieteltiin meillä mummin 80-vuotis päiviä ni niiden valmisteluissa on menny aikaa.

Mutta koska kovaa vauhtia se uusi vuosikii lähenee ni aattelin tulla laittaa pikaseen joulu pyhien kuvat ja kuulumiset!:)
DSC_0007 Desktop6 DSC_0021 DSC_0040 DSC_0118 DSC_0028 Tädin Reetu-katti oli meijän seurana aattona tai siis repimässä palloja kuusesta:D Desktop5 Tiian kanssa käytiin reippailemassa yks aamu ja todellakin otetaa nyt tavotteeks käyä lenkeillä!! DSC_0105 Desktop7 Jouluruokaa ku ei tarpeeks ookkaa viel syöny ni syötii vähä lisää eile kaikkia herkkuja mummin synttäreitä viettäen sukulaisten kanssa!:)

Mut mitä miule kuuluu ja mitkä on miun suunnitelmat nyt ku porukka on niitä kyselly.
No siis töitä etin parhaillani. Kävin ilmottaa itteni työkkärii työnhakijaks ja haluisisin päikkäriin työkokeiluun. Pitäis myös saaha aikaseks katottuu millo alkaa haut ja hakee sit opiskelupaikkaa ens syksylle ja toivoo et johonki ees pääsis ku haluun jo opiskelee:D

P.S. Minun vuoteni -postauksen part2 tulossa piakkoin!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti