tiistai 16. joulukuuta 2014

Viimeinen illallinen

On miula vaan ihanat tytöt täälä jotka osaa kyllä yllättää!<3
Se mitä mie tiesin tästä illallisesta oli aika pien osa kokonaisuutta. Olin siis tietoinen siitä et oltiin varattu pöytä intialaisesta nimeltä Shad, London Bridgeltä kolmelle, miule, Mialle ja Essille. Sit saan tietää et Essillä on konsertti joka menee meijän pöytävarauksen päälle et se saattaa just ja just keretä paikalle. Lopulta oltii sit Mian kaa kahestaa menossa syömään ja harmittelin koko matkan kui ois ollu kiva et Essikii ois päässy ja Mia muka viestitteli Essille koko ajan matkalla ravintolalle et missä se on:D Harmittelin myöskin et Nooraa ja Tiaa piti keretä nähä enne lähtöä! No paikan päälle ku päästiin ni ihmettelin vähä ku Mia veti suoraa kirjautumistiskin ohi pöytiin kunnes sit huomaan et Essihän istuu jo pöydässä kahen muun kanssa kunnes ne sit kääntyy ja tajuun et Noora ja Tia on juoniteltu mukaan salaa miun selän takana eikä Essi sielä konsertissa koskaan ollukkaan...:D:D Miun ilme oli varmasti kuvattavan arvonen!
Desktop9 IMG_1855 Desktop8 IMG_1859
Desktop8

Olin iha shokissa ku näin tytöt:D En osannu sanoo mitää! Ei kukaa oo koskaa järkänny miule mitää näi ihanaa<3 Syötii törkeen hyvää ruokaa ja käytiin vielä pubissa yhillä, otettii selfie Paddingtonin kanssa ja itkettii kadulla ku piti heipat sanoo:(

Tänää oon tuskaillu pakkailun kanssa (4h) ku laukkujen paino ei taho pysyy sielä 20kg alapuolella:D Roskiin on menny niin paljon käyttökelposta tavaraa ja vaatetta et melkei harmittaa! Mut onneks Essin matkalukkuun saan huomenna vähän miun tavaraa ni sit aletaan jo pysyy oikeissa painoissa! Essikii on onneks Savonlinnasta ni ei sit oo pitkä matka hakee miun tavaroita!:D Oot miun pelastus Essi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti