tiistai 19. toukokuuta 2015

London 2015 1/3!

Niin ihana reissu takana! Oispa vaan voinu jäähä sinne....
Keskiviikkona aamu viideltä liikkeele ja lentämällä menin täältä Helsinkiin jossa Veran kanssa sitten nähtiin ja lähettii yhessä kohti Lontoota!
Eilen tulin kotiin ja tänää olin jo töissä ja voin sanoo et oon kulkenu iha silmät ristissä tänää ku reissun aikana ei oltu hetkeekään paikallaan:D Oltii aina menossa.
Yövyttiin siis Mian ja Essin luona joten yöpymiseen ei menny kuluja. Kaikki raha oli varattu shoppailuun ja matkustamiseen:D Ja kyllähän sitä tuli shopattua...:D Lähin iha tyhjällä matkalaukulla ja kotiinpäin tullessa sain sen just ja just kiinni. Uutta vaatetta, tavaraa, meikkiä yms. tuli hommattua nii paljon että en kyllä jaksa kaikkea teille kuvata erikseen.

Heti keskiviikkona mentii Veran kaa ostoksille Mian ja Essin ollessa töissä. Siinä se päivä menikii ja illasta istuttii kaikki yhessä pubissa. Torstai jatkui samoissa merkeissä ja illasta sitten Suomen pelin parissa pubissa.
Desktop3 Desktop1 Desktop2 DSC_0121 DSC_0115 DSC_0122 DSC_0113 DSC_0128 DSC_0130

Säät oli suht hyvät. Torstaina tuli vaan vettä ja seuraavana päivänä saatiikii jo 20 asteen helteet mitkä jatkukii sitte koko loppuviikon:)!

Jatkuu... :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti