perjantai 22. toukokuuta 2015

London 2015 3/3!

Nyt ois vähä näistä ostoksista!
Desktop4
Tässä nyt kahen päivän ostossaldo. Tässähän ei kuitenkaan ole kaikki vaatteet ja tavarat sillä niitä tuli vielä loppuviikosta ostettua lisää. Nyt vaan kesäkelit pliis tännekkin kiitooos ni pääsis pitää uusia kesävaatteita!
Voisin kuitenki ens viikolla koittaa ottaa muutamat asukuvat uusista mekoista ja paidoista koska eivät näiden kuvien kautta pääse oikeuksiinsa!
DSC_0177 TkMaxxin aleista löysin kivat Guessin kengät superhalvalla! Merkin perään en juurikaan itse ole, että en sen takia niitä ostanut. Ne oli kivat ja tarvitsin kengät jotka kestäis vettä vähän enemmän ku Praikkarin kolmen punnan tennarit:D (niitäkin tuli ostettua muutama pari lisää;D) Mutta voinpahan kerrankin sanoo omistavani Guessit!:--D DSC_0176 NÄITÄ oon himonnu sitte viime kesästä asti! Ja nyt ne on miulla! Viime vuonna aina kuolasin näitä mut aina tuli lisää rahanreikiä ja nää jäi sinne kaupan hyllylle ja täältä Suomesta en taas oo raaskinu näitä ostaa koska maksaa niin paljon enemmän ku esim. tuola enkuissa! Nää oli £55 ja nyt oon niin onnellinen!:D

Milloha pääsis seuraavan kerran lähtee?!
Tyttöjä jäi taas iha kauhee ikävä!:(

6 kommenttia:

 1. No nyt on ostoksia! Näyttää hyvältä ;)

  VastaaPoista
 2. Nyt ihan oikeesti. Punnan merkki laitetaan hinnan eteen, ei jälkeen!
  Euron merkki sen sijaan tulee nimenomaan hinnan jälkeen. Voitko jo oppia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpä korjaan asian niin saat hyvän mielen!

   Poista