sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Delicious!

Siskon kanssa käytiin tällä viikolla syöpöttelemässä Waahossa ihan pitemmän kaavan mukaan.
Syötiin herkulliset kanasalaatit ja jälkkäriks créme bruéeta lime-sorbetilla! Oli kyllä herkullista! Pitää viel kesän aikana koittaa käydä uudestaan!20150715_174849 20150715_181703 20150715_181938 Eilen käytiin Kuopion Ikeassa hankkimassa miule mm. sohvaa, pöytää, hyllyä ja muuta kivaa! Nyt ne kaikki odottaa autotallissa vielä kaks viikkoo kunnes lähetään tekee muuttoa!

2 kommenttia:

  1. Hei osaisikko sä Savonlinnaa kierelleenä kertoo hyviä baareja/yökerhoja/terasseja? :) Ollaan kaverin kanssa lähössä ens viikolla sinne lomailemaan ja viikonloppuna ois hauska kierrellä kattelemassa vähän yöelämää ;) Että mistäs löytyis paras meno?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baareista Colo ja Tamino, torin lähettyvillä. Ennen tykkäsin colosta mut alkaa tuntuu jo vanhalta sielä joukossa ni viime aikoina tamino on ollu kivempi. Ja porukka istuu kesäsin terasseilla pitkään ja saapuu baariin vasta terassien kiinni mennessä. Terasseista tykkään eniten Waahdosta mikä on torin nurkilla. Lisää terasseja löytyy rantatieltä Olavinlinnaan päin. Ensi viikolla on myös Olavin Päivät keskiviikkona muistaakseni (jos ootte jo täälä), elikkä savonlinnan synttärit. Sillon on koko päivän yömyöhälle häppeninkiä ja sillon on baareissakin porukkaa! Toivottavasti näistä oli jotain apua teille!:p

      Poista